Fläktwood filter

28.09 - 2022 2 min Fläktwood Filter

Fläktwood

Med et Fläktwood filter fra Filterhuset får du et danskproduceret filter af højeste kvalitet, der passer helt perfekt til dit ventilationsanlæg.

Filtrene fra Filterhuset er fremstillet efter Fläktwoods egne forskrifter. Derfor kan du være sikker på, at du modtager et filter, der passer som hånd i handske til dit ventilationsanlæg.

Alle filtrene er både blevet udviklet samt produceret i Danmark. Det betyder derfor også, at du minimerer miljøaftrykket, når du vælger Fläktwood filtre fra Filterhuset. Det skyldes, at filtrene er blevet produceret i Danmark, og derfor ikke er blevet importeret langvejs fra ved hjælp af fossile brændstoffer.

For at sikre, at du får det bedste ud af filtrene, lever de naturligvis op til ISO 16890-standarder. Dette er nogle fastsatte standarder, der skal sikre, at filteret til dit ventilationsanlæg er af en vis kvalitet.

Gode grunde til at vælge Fläktwood filtre fra Filterhuset

  • Skabt til Fläktwoods egne modeller ud fra producentens specifikationer
  • Overholder diverse ISO 16890-standarder (tidligere kendt som EN 779)
  • Kan let udskiftes

 

Hvordan skifter du et Fläktwood filter ud

Vil du selv prøve kræfter med at skiftefilter i dit ventilationsanlæg. Så kan du læse denne guide hvor vi gennemgår et nemt og hurtigt skifte af dit filter.

    1. Sluk anlæg og tag de gamle filtre ud.

  1. Støvsug rundt i ventilationskassen

  2. Indsæt det nye filter

  3. Start anlægget og sikre dig det kører optimalt, du kan hurtigt selv mærke, se eller høre om der er noget galt.

  4. Du har nu gennemført et filterskift af et Fläktwood

 

Køb Fläktwood filter