Hess filter

14.07 - 2022 2 min Hess Filter Til Salg

Hess filter

Når du gerne vil have det optimale ud af dit ventilationsanlæg fra Hess, er det vigtigt, at du vælger filtre, der passer til præcis dit ventilationsanlæg. Derfor er det en fremragende idé med Filterhusets specialudviklede filtre til Hess.

Filtrene er nemlig blevet skabt efter Hess’ egne retningslinjer og specifikationer. Derfor ved du, at du får et filter, der passer nøjagtigt til dit ventilationsanlæg.

Filtrene fra Filterhuset er fremstillet af højeste kvalitet, der lever op til de gældende ISO 16890-standarder. Denne standard har tidligere været kaldet EN 779. Selvom navnet er blevet ændret, er formålet dog stadig det samme; nemlig at sikre, at dit filter er blevet godkendt og af bedste kvalitet.

Et Hess filter er også utroligt nemt at udskifte. Derfor kan du også let udføre denne opgave på egen hånd. Derfor er der altså ingen grund til at kontakte tekniker eller anden fagperson, når det bliver tid til at udskifte dit filter.

Filterhuset både udvikler og skaber deres filtre i Danmark. Det betyder derfor også, at filtrene ikke skal importeres til landet. Det er med til at minimere miljøaftrykket, da det derved undgås, at filtrene skal transporteres milevidt på forurenende brændstof.

Derfor skal du vælge Hess filtre fra Filterhuset

  • Skabt i Danmark
  • Passer nøjagtig til Hess’ modeller
  • Nemt og hurtigt at udskifte

 

Køb Hess filter