Veismann filter

28.09 - 2022 1 min Veismann Filter

Veismann filter

Med et Veismann filter fra Filterhuset får du et filter af højeste kvalitet, der er nemt at udskifte og som er produceret i Danmark.

Filterhuset producerer filtre, der er af så høj kvalitet, at de alle er certificeret efter de internationale ISO 16890-standarder. Disse standarder blev tidligere kaldt for EN 779. Selvom navnet er ændret, dækker certificeringen dog stadig over det samme formål; nemlig at producere godkendte filtre af høj kvalitet.

Alle Filterhusets filtre bliver også både udviklet og fremstillet inden for de danske landegrænser. Derfor er du også med til at minimere dit miljøaftryk, når du vælger Veissman filtre fra Filterhuset. Det skyldes, at filtrene ikke skal transporteres fra et helt andet land, men i stedet kun bliver transporteret internt i Danmark. Det minimer forbruget for forurenende brændstof markant.

Filterhuset har fokus på brugervenlighed. Derfor er Veisman filteret også nemt at udskifte – også for dig, der måske ikke vil betegne dig selv som en praktisk type.

Alle filtrene er designet efter Veismanns mål og yderligere specifikationer, så du altid er sikret et filter, der passer perfekt til dit anlæg.

Derfor skal du vælge Veismann filtre fra Filterhuset

  • Skabt efter Veismanns egne mål og specifikationer
  • Udviklet og produceret i Danmark
  • Utroligt nemt at udskifte

 

Køb Veismann filter