Drexel-Weiss filterskift

29.06 - 2022 2 min Drexel Weiss Filterskift

Drexel-Weiss

Som ejer af et Drexel-Weiss ventilationsanlæg, er det altid vigtigt, at du sørger for, at dit anlæg har et rent og velegnet filter. Heldigvis har du mulighed for at købe kvalitetsfiltre til dit ventilationsanlæg fra samme producent.

Filtrene er blevet produceret i Danmark, hvilket også betyder, at miljøaftrykket er blevet holdt på et minimum. Det skyldes, at filtrene ikke er blevet transporteret flere tusind kilometer med forurenende brændstof.

Alle filtrene er fremstillet efter de gældende forskrifter fra Drexel-Weiss. Det betyder derfor også, at du er sikret et filter, der passer som hånd i handske til dit ventilationsanlæg fra samme firma.

Filtrene lever naturligvis også op til de nuværende ISO 16890 standarder. Der er nogle definerede standarder, der sikrer dig et velfungerende og sundt filter til dit ventilationsanlæg. Tidligere blev denne standard også kaldt for EN 779.

Drexel-Weiss filtrene er nemme at skifte ud, og derfor skal du bestemt ikke bekymre dig om udskiftningsprocessen. Den klarer du nemt og hurtigt.

Derfor skal du vælge filtre fra Drexel-Weiss

  • Fremstillet efter firmaets egne forskrifter
  • Passer perfekt til firmaets ventilationsanlæg
  • Overholder ISO 16890-standarderne (tidligere EN 779)
  • Nemme og hurtige at udskifte

 

Skift filter i dit ventilationsanlæg

Hos filterplus.dk kan du finde alle filtre typer til dit ventilationsanlæg. På siden kan du læse om alle de forskellige mærker som der findes. Har du brug for hjælp til at vælge et filter til dit anlæg eller brug for vejleding i hvordan du selv skifter det, kan du altid finde en guide herinde til netop dit anlæg. 

 

Køb Drexel-Weiss filter