Duka & Vaillavent filterskift

29.06 - 2022 2 min Duka Vaillavent Filterskift

Duka & Vaillavent

Hvis du ejer et Duka & Vaillavent ventilationsanlæg, er det nødvendigt med de rette filtre til anlægget. Det er nemlig filtrene, der sikrer, at du får det optimale ud af dit ventilationsanlæg. Netop derfor er der god grund til at vælge filtre, der er specialdesignet til ventilationsanlæg fra Duka & Vaillavent.

Heldigvis kan du få danskproducerede kvalitetsfiltre til dit ventilationsanlæg hos Filterhuset.dk. Disse filtre er fremstillet efter de forskrifter, som er blevet udstedt af ventilationsanlægsproducenten. Derfor kan du også være helt sikker på, at filtrene passer nøjagtigt til dit ventilationsanlæg.

Derudover lever filtrene også op til de ISO 16890 standarder, der er blevet udformet for standarder af filtre. Disse standarder blev tidligere kaldt for EN 779. Standarderne er med til at sikre, at filtrene lever op til et vis niveau, så du altid er sikret de bedste forudsætninger for en god ventilation.

Filtrene til dit Duka & Vaillavent ventilationsanlæg er utroligt nemme at udskifte. Derfor kan du også sagtens selv udføre udskiftningen uden yderligere assistance og hjælp.


Derfor bør du vælge Duka & Vaillavent filtre fra Filterhuset

  • Specialdesignet til ventilationsanlæggene fra producenten
  • Lever op til ISO 16890-standarderne for filtre
  • Lette at udskifte

Skift filter i anlæg

Vi modtager ofte mails omkring om det er svært selv at skifte filter i sit ventilationsanlæg og nej det er slet ikke. Man skal blot følge nogle enkele trins, som er helt basale. Læs her og lær at skift filter selv, det første du skal gøre er at slukke din anlæg og åbne lågen ind til dit ventilationsanlæg. Herefter tage du den brugte filter ud og læg mærke til hvordan det vender, efterfølgende tager du det nye ind, ofte skal den glatte side vende indad og den mere ru side udad. Du tænder nu anlægget og lytter / ser om det fungere som det skal. Følg guiden ovenover og så har du gennemført et filterskift.

 

Køb Duka & Vaillavent filter