Fresh ventilation

28.09 - 2022 1 min Fresh Ventilation

Fresh ventilation

Et Fresh ventilationsfilter fra Filterhuset er skabt til at give dit ventilationsanlæg fra Fresh de bedste betingelser. Filteret er nemlig af højeste kvalitet, så du kan bevare en ren luft i din bolig eller på arbejdspladsen.

Fresh ventilationsfilter er designet efter Freshs egne forskrifter og specifikationer. Derfor er du også garanteret et filter, der passer fuldkomment til dit ventilationsanlæg fra Fresh.

Alle filtrene er blevet fremstillet i Danmark. Derfor er du også med til at minimere miljøaftrykket, når du vælger denne type filter. Når et filter bliver kreeret inden for landets grænser, skal det ikke transporteres flere tusinde kilometer. Dermed bliver der også anvendt færre forurenende brændstoffer.

Fresh ventilationsfiltre er af højeste kvalitet. Derfor lever de naturligvis også op til ISO 16890-standarderne, der dikterer forskrifterne for et velfungerende filter af bedste kvalitet.

Foruden de allerede nævnte fordele ved et Fresh ventilationsfilter, er filtret også nemt og hurtigt at udskifte. Derfor kan du også let udskifte det på egen hånd, når det bliver nødvendigt.

Derfor skal du vælge et Fresh ventilationsfilter fra Filterhuset  

  • Fremstillet efter Freshs egne specifikationer for en optimal pasform
  • Produceret i Danmark
  • Overholder ISO 16890-standarderne (tidligere kaldet for EN 779)

 

Køb Fresh ventilationsfilter