Optivex filter

28.09 - 2022 1 min Optivex Filter

Optivex filter

Med et Optivex filter, som altid er i høj kvalitet, kan du få det optimale ud af dit Optivex ventilationsanlæg. Filtrene er nemlig blevet skabt efter forskrifterne fra Optivex. Hermed er du altså sikret et optimeret filter, der altid lever op til producentens mål og dermed passer som fod i hose til dit anlæg.

Alle filtrene er blevet fremstillet i Filterhusets egen produktion i Danmark. Det betyder derfor også, at Filterhuset kan stå inden for en høj kvalitet igennem hele produktionskæden. Blandt andet derfor er filtrene også blevet certificeret efter ISO 16890, som er internationale standarder. Dette garanterer dig et godkendt filter, der er af højeste kvalitet.

Da filtrene er produceret i Danmark, er de også et godt valg for dig, der gerne vil minimere dit miljøaftryk. Ved at vælge et danskproduceret filter, undgår du nemlig at støtte forurenende transportering af filtre fra udlandet. Derved støtter du den grønne omstilling.

Når det kommer til udskiftningen af filtrene, finder du næppe et filter, der er nemmere at udskifte end Filterhusets. Derfor kan du også sagtens selv udskifte filtrene, når det bliver nødvendigt.

Derfor skal du vælge Optivex filter fra Filterhuset

  • Passer nøjagtigt til Optivex’ mange modeller
  • Fremstillet i Danmark
  • Kan udskiftes og anvendes af ikke-professionelle

 

Køb Optivex filter