Pluggit filtre

28.09 - 2022 1 min Pluggit Filter

Kvalitetsfiltre fra Pluggit

Luften, vi indånder i vores boliger, er tit forurenet med skadelige partikler. Har du et ventilationsanlæg, der skal holde dit indeklima sundt, er det vigtigt med gode filtre. Det får du fra Pluggit.

Et stort filterareal 

Med et standard Pluggit filter er du garanteret et godt indeklima. Filtret har en unik opbygning af plisseret filtermedie i en meget stabil ramme, der giver det størst muligt filterareal. Et filter har en længere levetid, jo større dets filterareal er, da filtrets struktur giver en større støvakkumulering.

Reducér dit energiforbrug med et Pluggit filter

Da Pluggit filtre holder dit anlæg fri for støv og snavs, mindskes dit energiforbrug også, da anlægget ikke skal bruge nær så meget energi på at filtrere luften.

Hvor ofte du skal skifte dit filter kommer an på typen og alderen på dit anlæg. Har du et standardfilter monteret, bør du som udgangspunkt skifte det hver 3. måned, så anlægget kan fungere optimalt. 

Brug et pollenfilter hvis du er allergiker

Er du en af de mange danskere, der kæmper med allergi, kan du med stor fordel sætte et pollenfilter på indgangssiden af ventilationsanlægget. På den måde bliver de mindre partikler, såsom pollen, minimeret i din bolig.

 

Køb Pluggit filter