Vacumex filter

28.09 - 2022 1 min Vacumex Filter

Vacumex filter

Med et Vacumex filter fra Filterhuset får du et højkvalitetsfilter, der altid passer nøjagtigt til dit ventilationsanlæg fra Vacumex. Filteret er nemlig både udviklet og skabt efter Vacumex’ mål og forskrifter. Det garanterer dig et filter, der altid har en optimal pasform til netop dit anlæg.

Filtrene er alle blevet produceret i Filterhusets egne danske produktion. Det sikrer både en høj kvalitet, ligesom det også er med at minimere dit miljøaftryk.

Dit miljøaftryk bliver minimeret, da dine filtrer ikke bliver importeret fra udlandet ved brug for forurenende transportmidler. I stedet bliver de kun transporteret internt i Danmark, hvilket holder brændstofforbruget på et minimalt niveau.

Filtrene fra Filterhuset er af en så høj standard, at de alle er blevet certificeret efter ISP 16890-standarderne. Det er de internationale standarder for godkendte filtre. Tidligere blev certificeringen kaldt for EN 779.

Filterhusets Vacumex filtre er også meget brugervenlige. Derfor kan du let og hurtigt udskifte filtrene på egen hånd, når det bliver nødvendigt. Det behøves du bestemt ikke hyre nogen tekniker eller fagperson til at gøre.

Derfor skal du vælge Vacumex filtre fra Filterhuset

  • Passer perfekt til alle Vacumex’ modeller
  • Udviklet og produceret i Danmark
  • Høj grad af brugervenlighed, der gør filtrene nemme at udskifte

 

Køb Vacumex filter