Renovent & Brink

28.09 - 2022 2 min Renovent & Brink Filter

Forbedr dit indeklima med et filter fra Renovent & Brink

Vores indeklima er vigtigt for vores sundhed og velvære. Dog kan luften i vores bolig være forurenet af skadelige partikler, uden at vi ved det. 

Med et danskproduceret filter til et Renovent & Brink ventilationsanlæg, får du et bedre og sundere indeklima.

Kvalitetsfiltre af bæredygtige materialer

Et Renovent & Brink standardfilter filtrerer groft, dvs. at det fjerner større partikler som støv og andet snavs fra luften i din bolig. Ud over at sikre en renere luft for dig at indånde, hjælper filtrene også miljøet. De er nemlig fremstillet af bæredygtige materialer. Selve produktionen foregår i Danmark, så transporten af de færdige produkter minimeres.

Bortskaffes dit filter korrekt, når det har tjent sin pligt, bliver det omdannet til ny energi i form af el og centralvarme uden unødvendig forurening.

Hvor ofte skal du skifte Renovent & Brink filtre?

Filterskift afhænger både af typen og alderen på dit ventilationsanlæg. Desuden har luftforureningsniveauet og luftmængden i dit nærområde også noget at skulle have sagt.

Et standardfilter Renovent & Brink filter skal som udgangspunkt skiftes ca. hver 3. måned, hvorimod et pollenfilter skal skiftes ca. hver 6. måned. Husk dog altid at tjekke filtrene løbende. Så sikrer du den største effekt af filtret.

 

Køb Renovent & Brink filter